Opis forum
Witam wszystkich maniaków
W następny weekend a dokładniej niedzielę 22 stycznia(jeżeli pogoda dopisze) w godzinach około południowych zapraszam wszystkich chętnych na wycieczkę do lasu:)
Miejsce: Kopalnia na 5tce pod mostem:)
Cel główny: Pomiar zasięgów skutecznego i maksymalnego naszych replik na różnych wagach kulek 0.23, 0.25, 0.28.
Będzie można sobie posprawdzać najlepsze ustawienia dla swojego karabinu na precyzyjnie odmierzonych dystansach taśmą budowlaną. Sprawdzimy jak się mają FPSy do zasięgów, poćwiczymy celność, sprawdzimy kto umie określać dystanse w lesie:) itp.
Myślę, że to pozwoli wszystkim na wyciągnięcie wniosków i ustalenie ostatecznych warunków co do naszych replik i limitów zapewniających zabawę i bezpieczeństwo:)
Co do miejsca spotkania i dojazdu oraz godziny można się umawiać tutaj. Jest sporo czasu także na spokojnie. Ja mogę zabrać 3 osoby a jak wam będzie wygodnie z tyłu to nawet 4
Po wszystkim oczywiście można będzie się postrzelać itd:)
Siema,
Ja się pod tym podpisuję. Pomysł wyśmienity Może to wyjście urozmaicimy o zjazd na linie, naukę rozpalania ogniska (dobory materiału palącego oraz rozpałki). Ogólnie jeżeli grupa reflektuje możemy potrenować (w sumie to ustalić) znaki (sygnały/komendy przydatne podczas strzelania). Zanim zacznie się sezon możemy się fajnie przygotować co na pewno będzie rzutować na jakość kolejnych spotkań. Jak Wam się to widzisz?
Szczała!