Opis forum
www.geoportal.gov.pl zakładka mapy, działka 2061 i 2062. Z tego co pamiętam są to dzikie stawy mocno zarośnięte otoczone przez bagnisty teren.
A ja proponuję lasy koło Kolonii Bystrzycy. Jest fajny las z przesiekami ambonki strzelnicze bezproblemowy dojazd i nie przypomina to krakowskiego przedmieścia w niedzielne popołudnie jak na zalesiu. Jakieś 8km od nas ale tam psy dupami szczekają a mgła taka gęsta że konie dusi.
Ja sie pisze na wszystko co straszne nieprzystępne nadzwyczajne agresywne dla zwyklego smiertelnika...na wszystko co da strzala adrenaliny w me zyly i tetnice czyli na cala piekna esencje ASG!
P.S
zebyscie sie tam tylko jednostzałowcy... o te ambonki nie pozabijali jeszcze przed gra...
To są zajebiście wysokie ambonki jest ich kilka wiem o czterech mają 5-7m są zadaszone z ławeczkami mieszczą spokojnie 4 osoby. Jak wykopię foty to wstawię bo gdzieś zgrane mam. Pomysł jest taki by zdobyć je ale podczas gdy w każdej broni się kilku chłopa. Taki scenariusz na ponad godzinę bo są oddalone od siebie o spory kawałek i zawsze między nimi jest las. W ambonce strzelec a na dole broni jej 2 z automatami :) Wadą terenu jest że straszna płaskota.